Modalitati de plata, Transport, Garantie & Retur

Modalitati de plata

Pentru orice tablou comandat plata se poate efectua direct pe website-ul www.alumniprints.ro, in completa siguranta prin PAY-U (plata cu cardul) sau RAMBURS.

Transport

Transportul se va efectua prin Sameday si este gratuit pentru Bucuresti si Judetul Ilfov, iar pentru comenzile mai mari de 500 RON si pentru restul tarii.

Pentru celelalte judete si comenzi mai mici de 450 RON, in afara orasului Bucuresti taxa de transport este de 35 de lei.

Pentru placile cele mai mari de 150×100 cm care necesita ambalarea intr-o cutie de lemn ne rezervam dreptul sa avem alte tarife pentru transport ce vor fi discutate individual cu dumneavoastra.

Garantie si Retur

Ne angajam sa va livram produse noi in stare impecabila, garantate sa reziste o viata.

Calitatea lor este cartea noastra de vizita.

Daca nu ati primit produsele comandate sau daca acestea sunt deteriorare din vina noastra sau a curierului care a asigurat transportul, le puteti returna si noi vom schimba produsul cu acelasi in stare buna, cu alt produs ales de dvs. sau va vom rambursa integral contravaloarea acestuia.

Clientii nostri pot returna produsele, in ambalajul original/ sau impachetat in folie bule + carton, fiecare piesa individual.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste.

Ne angajam sa va schimbam produsul sau va returnam integral contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la returnarea produsului, dar de obicei mult mai repede.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produsului nu includ cheltuielile de transport.

Va rugam sa ne informati prin e-mail la sau telefonic, si vom raspunde cu instructiunile de returnare si vom solutiona orice problema aparuta impreuna astfel incat sa fiti complet satisfacut.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent.

Va rugam sa folositi carton, folie cu bule si impachetare cu banda adeziva pe exterior, pentru a preveni deteriorarea produselor în timpul transportului.